Season Finals

De ontknoping van de topsportcompetities in het softbal vindt dit jaar plaats in Haarlem. Olympia Haarlem is aangewezen als gastheer van de vierde editie van de Season Finals.

De Promotie/Degradatiewedstrijden en de Holland Series van de Golden League worden, na de succesvolle vorige edities, ook nu in één weekeinde gehouden. Dat gebeurt op zaterdag 13 en zondag 14 oktober 2018 tijdens de Season Finals. Dit jaar worden de Holland Series wederom beslist in een best-of-three. Ook de Promotie/Degradatie van en naar de Golden en Silver League wordt in een best-of-three serie beslist.

Plaatsingsronde
Een week eerder wordt de plaatsingsronde gehouden voor de Season Finals. Deze wedstrijden worden gespeeld op de accommodaties van de nummers één en nummer twee uit de reguliere competitie van de Golden League.

Titelverdediger
Hiermee krijgt Fysio Expert Olympia Haarlem de kans om op eigen veld de nationale titel te verdedigen. De regerend kampioen won vorig jaar in Moergestel tijdens de derde editie van de Season Finals de eindstrijd van Sparks Haarlem en pakte zo de eerste titel uit de historie van de vereniging. De eerste twee edities van de Season Finals werden georganiseerd in Hoofddorp en bij Sparks in Haarlem. Beide edities werden gewonnen door Sparks Haarlem.

VvE-tje.nl geeft Season Finals ballen

De Season Finals Softball 2018 die op 13 en 14 oktober bij FysioExpert Olympia Haarlem wordt georganiseerd heeft een ballensponsor. De landelijk beheerder voor kleine eigenaren verzorgt de wedstrijdballen voor alle wedstrijden die uitmonden in de Landskampioen Softbal 2018 en de promovendus naar Golden League en Silver League. De KNBSB en FysioExpert Olympia Haarlem zijn zeer blij met deze partner om de Season Finals 2018 een groot succes te maken.

VvE-tje.nl B.V. is dé landelijke beheerder die voor de kleine Vereniging van Eigenaren (VvE) een compleet beheerpakket op de markt heeft gezet. Het beheer van uw VvE door VvE-tje.nl B.V. omvat het bestuurlijk, administratief en technisch beheer. Het uitgangspunt van het beheer van de VvE door VvE-tje.nl B.V. is dat het beheer transparant, eenvoudig en betaalbaar moet zijn.VvE-tje.nl B.V. maakt alle gegevens van uw VvE inzichtelijk via de online beheeromgeving MijnVvE-tje.nl.

Nieuws over de Season Finals

Speelschema

Zaterdag 13 oktober 2018
13.30 uur Promotie/Degradatie Golden League/Silver League DSS – Amsterdam Pirates Game 1
16.00 uur Holland Series FysioExpert Olympia Haarlem – Terrasvogels Game 1
Zondag 14 oktober 2018
11.00 uur Promotie/Degradatie Golden League/Silver League Amsterdam Pirates – DSS Game 2
13.30 uur Holland Series Terrasvogels – FysioExpert Olympia Haarlem Game 2
16.00 uur Promotie/Degradatie Golden League/Silver League DSS – Amsterdam Pirates Game 3 *
18.30 uur Holland Series FysioExpert Olympia Haarlem – Terrasvogels Game 3 **

* Indien noodzakelijk
** Indien noodzakelijk, als Game 3 van de Promotie/Degradatie Series niet gespeeld hoeft te worden, schuift Game 3 van de Holland Series naar 16.00u.