Nieuwe portal voor honkbal en softbal

Door: Rogier van Zon Categorie: Actueel, Nieuws 2021

Honkbalsite.com en Softbalsite.com zijn samengegaan in één portal. De nieuwe website is vanavond gelanceerd op www.honkbalsoftbal.nl. Vanaf nu kun je voor het laatste honkbal- en softbalnieuws terecht op deze site.

In juli 2016 werd Softbalsite.com gelanceerd. Dat gebeurde in combinatie met een vernieuwde Honkbalsite.com. Daarmee kregen het tophonkbal en topsoftbal elk een groot podium. De afgelopen vijf jaar hebben we op deze websites verslag gedaan van de hoogste Nederlandse competities en alle grote internationale toernooien.

Vanavond is een nieuwe stap gezet met de samenvoeging van beide websites tot www.honkbalsoftbal.nl. Tophonkbal en topsoftbal krijgen daarmee samen een duidelijk herkenbare identiteit. En kunnen elkaar op deze manier nog beter versterken.

Dit betekent ook dat Softbalsite.com niet verder wordt bijgewerkt. Voor het laatste honkbal- en softbalnieuws ga je nu naar www.honkbalsoftbal.nl.

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Trefwoorden:

Volgend artikel →

Verwante artikelen