De dag van Maxime van Dalen

Door: Rogier van Zon Categorie: Actueel, Nieuws 2020
Maxime van Dalen in actie tijdens de eerste wedstrijd tegen Duitsland.
Maxime van Dalen in actie tijdens de eerste wedstrijd tegen Duitsland.
Foto: © Sascha Schneider

Zeventien punten en 22 honkslagen, een nieuwe recordinternational en… twee achtergebleven bidons. International Maxime van Dalen gaf zondag rondom de interlands tegen Duitsland een kijkje achter de schermen.

Het Nederlands Koninkrijksteam speelde afgelopen zondag haar derde serie tegen de nationale ploeg van Duitsland. In Enschede was Oranje opnieuw tweemaal te sterk. Van Dalen sloeg met haar honkslag in de derde inning van de eerste wedstrijd één van de punten binnen voor de 7-0 overwinning.

Haar belevenissen op die dag kon je volgen via het Instagram-account van Baseballculturenl. Kijk de dag van van Dalen hieronder terug. Niets missen? Volg Baseballculturenl op Facebook en Instagram voor meer ‘takeovers’.

Recap of the Take over by @maximevd_

Geplaatst door Baseballculturenl op Maandag 21 september 2020

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Trefwoorden:

Verwante artikelen