WK U19 bekijk je hier LIVE

Door: Seb Visser Categorie: Actueel, Nieuws 2019, Video, WK U19

Team Kingdom of the Netherlands U19 begint vandaag aan het WK in Irvine, California. Het Koninkrijksteam mag hieraan meedoen, omdat het een Wild Card kreeg van de WBSC.

Oranje is ingedeeld in de loodzware Groep D met daarin ook Canada, Nieuw-Zeeland en Chinese Taipei. Thuisland Amerika opende het toernooi gisteren met een overwinning op Mexico in Groep A, terwijl Puerto Rico in Groep C Brazilië versloeg.

Voor de ploeg van manager Saskia Kosterink begint het WK vandaag met twee loodzware wedstrijden tegen Canada (17.00 uur Nederlandse tijd) en Nieuw-Zeeland (21.30 uur). Deze wedstrijden bekijk je live via onderstaande links.

Team Kingdom of the Netherlands – Canada

Nieuw-Zeeland – Team Kingdom of the Netherlands

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Trefwoorden:

Verwante artikelen