KNBSB Awards 2018: Coach of the Year

Door: Seb Visser Categorie: Actueel, Golden League, Nieuws 2018, Video

De KNBSB Awards worden in 2018 niet uitgereikt op een Gala. Het bondsbureau heeft besloten om dit jaar de award winnaars op een andere manier in het zonnetje te zetten. Wij hebben de winnaars dit jaar thuis verrast met presentator Norbert van Oosterhout in de rol van Gaston van de Postcode Loterij. Dat leverde hele mooie verraste gezichten op bij de spelers en speelsters die in de prijzen vielen. In het laatste filmpje van deze reeks wordt de Coach of the Year thuis verrast.

Omdat hij met zijn FysioExpert Olympia Haarlem voor het tweede seizoen op rij kampioen werd en de Holland Series overtuigend won van Terrasvogels is Nieuw-Zeelander Stanley Doney voor het tweede jaar op rij benoemd tot Coach of the Year in de Golden League. Vlak voordat hij vertrok naar Nieuw-Zeeland, Doney keert in 2019 niet terug bij Olympia, belde Norbert van Oosterhout volledig onverwacht bij hem aan in Haarlem. Dat leverde uiteraard weer mooie beelden op:

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Trefwoorden:

← Vorig artikel
Volgend artikel →

Verwante artikelen