KNBSB Awards 2018: Homerun Queen

Door: Seb Visser Categorie: Actueel, Golden League, Nieuws 2018, Video
Feline Poot is de Golden League Homerun Queen van 2018!

De KNBSB Awards worden in 2018 niet uitgereikt op een Gala. Het bondsbureau heeft besloten om dit jaar de award winnaars op een andere manier in het zonnetje te zetten. Wij hebben de winnaars dit jaar thuis verrast met presentator Norbert van Oosterhout in de rol van Gaston van de Postcode Loterij. Dat leverde hele mooie verraste gezichten op bij de spelers en speelsters die in de prijzen vielen. We vervolgen de serie filmpjes vandaag met de speelster die de meeste homeruns sloeg in 2018.

De Homerun Queen van de Golden League in 2018 had al in april een hoger aantal homeruns dan haar dichtste belaagsters. Feline Poot sloeg haar eerste homerun voor Sparks Haarlem in het openingsweekend en op 28 april sloeg zij in het tweeluik tegen Tex Town Tigers nog eens twee homeruns, waardoor zij toen al meer homeruns had geslagen dan bijvoorbeeld winnaressen van de voorgaande jaren Laura Wissink en Karin Tuk in het hele seizoen zouden slaan.

Presentator Norbert van Oosterhout ging bij haar langs in de flat waar de talenten uit het CTO-programma wonen en verraste haar daar op een enigszins inopportuun moment. Kijk mee naar haar reactie:

 

 

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Trefwoorden:

Verwante artikelen