Peter van Dalen: “Olympia op dit moment favoriet”

Door: Seb Visser Categorie: Actueel, Golden League, Nieuws 2017
Sparks coach Peter van Dalen vindt FysioExpert Olympia Haarlem favoriet in de strijd om de titel. Op deze foto zie je hem in actie als trotse coach en vader van dochter Maxime.
(Foto: Fred Versluis)

Met de play-offs en de Season Finals voor de deur werd manager Pater van Dalen van titelverdediger Oolders Omaco Sparks Haarlem geïnterviewd in het radioprogramma All Sports Radio LIVE!. In het interview werd gesproken over het reguliere seizoen, waarin Sparks op de tweede plaats eindigde in de Golden League, maar ook over zijn rol als coach vs. vader van Sparks eerste honkvrouw Maxime van Dalen. Het interview kun je hieronder terugluisteren.

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Trefwoorden:

Verwante artikelen