Live-stream beschikbaar van Season Finals

Door: Rogier van Zon Categorie: Golden League, Nieuws 2016
Sportpark De Elta in Santpoort-Zuid is gastheer van de eerste dag van de Season Finals.
Sportpark De Elta in Santpoort-Zuid is gastheer van de eerste dag van de Season Finals.
Foto: © Rob Jelsma

De vier beste teams uit de Golden League starten dit weekeinde met de Season Finals, waarin wordt gestreden om twee plaatsen in de finale. De plaatsingsronde voor de Holland Series wordt op zaterdag 24 en zondag 25 september door SoftbalDino live uitgezonden via internet.

Op zaterdag gaan Terrasvogels en Fysio Expert Olympia Haarlem om 11.00 uur de Season Finals als eersten van start. De wedstrijden op de eerste speeldag van de Season Finals worden gespeeld op Sportpark De Elta in Santpoort-Zuid.

Een dag later verhuizen alle teams naar het nabijgelegen Noordersportpark in Haarlem voor de tweede dag van de Season Finals. Die wordt zondag 25 september om 16.00 uur afgesloten met het duel tussen Oolders Omaco Sparks Haarlem en Terrasvogels, de nummers één en twee uit de reguliere competitie.

Play-Offs

De winnaar van de plaatsingsronde plaatst zich zondag direct voor de Holland Series. De nummers twee en drie spelen spelen zaterdag 1 oktober om 16.00 uur de Play-Off met als inzet het tweede toegangsbewijs voor de Holland Series. De finale wordt een dag later om 16.00 uur gespeeld. Ook de wedstrijden op zaterdag 1 en zondag 2 oktover worden gespeeld op het Noordersportpark.

SoftbalDino zorgt voor een live-registratie van de Season Finals en zendt alle wedstrijden van de plaatsingsronde voor de Holland Series rechtstreeks uit via internet.

Programma

Zaterdag 24 september 2016
11.00 uur: Terrasvogels – Fysio Expert Olympia Haarlem
13.30 uur: Oolders Omaco Sparks Haarlem – DSS
16.00 uur: Terrasvogels – DSS

Zondag 25 september 2016
11.00 uur: Fysio Expert Olympia Haarlem – DSS
13.30 uur: Oolders Omaco Sparks Haarlem – Fysio Expert Olympia Haarlem
16.00 uur: Oolders Omaco Sparks Haarlem – Terrasvogels

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Verwante artikelen