Season Finals 2016 bij Sparks Haarlem

Door: Rogier van Zon Categorie: Golden League, Nieuws 2016
Overzicht van het Noordersportpark in Haarlem.
Overzicht van het Noordersportpark in Haarlem.
Foto: © Rob Jelsma

De ontknoping van de topsportcompetities in het softbal vindt dit jaar plaats op het Noordersportpark in Haarlem. Sparks Haarlem is door de honk- en softbalbond KNBSB aangewezen als gastheer van de tweede editie van de Season Finals.

De Play-Off en de Holland Series van de Golden League worden, na de succesvolle vorige editie, ook nu in één weekeinde gehouden. Dat gebeurt op zaterdag 1 en zondag 2 oktober tijdens de Season Finals. Het bid van Sparks Haarlem voor de organisatie van dit evenement werd doorslaggevend.

Op het Noordersportpark worden in dat weekeinde de backdoor en finalewedstrijden gespeeld. Een week eerder wordt de plaatsingsronde gehouden voor de Season Finals. Deze wedstrijden worden gespeeld op de accommodaties van de nummers één en nummer twee uit de reguliere competitie.

Hiermee krijgt Oolders Omaco Sparks Haarlem de kans om op eigen veld de nationale titel te verdedigend. De regerend kampioen won vorig jaar in Hoofddorp tijdens de eerste editie van de Season Finals de eindstrijd van stadsgenoot FysioExpert Haarlem.

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Verwante artikelen