Ondertekening contract TEAMKPN Sportfonds

Door: Rogier van Zon Categorie: Dames softbal, Nieuws 2016

070516_nederland_softbal_sponsor_teamkpn_sportfonds

Onder toeziend oog van enkele internationals en bondscoach Juni Fransisca heeft voorzitter Ron Schel zijn handtekening gezet onder het sponsorcontract met TEAMKPN Sportfonds. In het Rijksmuseum werd de samenwerking beklonken.

“TEAMKPN Sportfonds heeft voor de softbalsters gekozen, omdat het Nederlands team zich heeft geplaatst voor het WK in 2016, dat in Canada wordt gehouden. In 2012 en 2014 eindigde Oranje op de zesde plaats bij het WK. Daarnaast veroverde het team in 2009, 2011 en 2013 drie keer op rij de Europese titel. Voldoende reden voor het TEAMKPN Sportfonds om het softbalteam te steunen op hun weg naar internationale topprestaties”, aldus Mark Versteegen, directeur sponsoring bij KPN.

Gijs Selderijk, technisch directeur van de KNBSB, is verheugd over de steun van TEAMKPN Sportfonds: “Wij zijn als honkbal- en softbalbond ontzettend blij met de samenwerking met TEAMKPN Sportfonds. Mede door de financiële steun van het fonds kunnen we met de nationale dames softbalploeg in 2016 een topsportwaardig programma organiseren met als doel een hoge klassering tijdens het WK Softbal in Surrey, Canada.”

Reageren op dit artikel? Stuur een bericht via het contactformulier.

Verwante artikelen